tiistai 17. helmikuuta 2009

Kissakuvahaaste 101: Kissat ja sisustus

Jos Sinniltä kysyttäisiin, kämppämme sisustettaisiin aitokarvaisilla vilteillä ja leluilla, lukemattomilla kiipeilytasoilla ja kiemurtelevilla onkaloilla satoja viherkasveja ja sieltä täältä roikkuvia naruja unohtamatta. Myös erilaisia pureskeltavia metalliesineitä olisi syytä olla jatkuvasti saatavilla.

Pätkiksellä on viihtyisän sisustuksen suhteen kuitenkin aivan toisenlaiset visiot. Pätkis arvostaa eritoten erilaisia mattoja, jotka on helppo rullata sykkyrälle sekä ohuempia kankaita, jotka imevät karvaa puoleensa. Pitkät hameet vetoavat ilmeisesti tuostakin syystä, koska jos näköpiirissä on lähes maahan asti ulottuva hame, on hyvin todennäköistä, että pian helman alta pilkottaa pitkä kaakaonvärinen häntä.


Tässä käsitellään mummin tyynyä erinomaisesti
muuhun sisustukseen sulautuen.



Ja ne tyynyt. Niiden on aina oltava tismalleen oikealla tavalla muotoiltuja, jotta katti saa mielenrauhan. Tyynyjen erityisellä hartaudella suoritettu muotoilu on osa Pätkiksen jokapäiväistä rentoutumisriittiä. Korvat vinkurallaan ja silmät puoliummessa kehräten se muotoilee uudelleen tyynyn kuin tyynyn, joten meillä ei ihmisten suuremmin tarvitse litistyneitä tyynyjään uudelleen kuohkeuttaa. Pätkiksen loppuun asti hiottu painelutekniikka pitää huolen siitä, että tyynyt ovat aina oikeasta kohtaa muhkullaan - ja sopivasti karvoitettuja toki myös.

4 kommenttia:

  1. Hihii! Kissat on kyllä kaiken pehmeän ja lämpöisän ystäviä, aivan ku niilä ei ois tuota lämpöä omasta takaa:) Tuo tyynyjen leipominen on kissojen erikoistaito, ja kovin vinkeän näköstä puuhaahaan se on:D Viime yönä Viljami tosin leipoi mun päänahkaa ja naamaa...

    VastaaPoista
  2. Heh, Pätkis arvostaa Sinniä vähemmän lämpoä varastoivia paikkoja, ku sillä on toi paksumpi turkki, mutta pehmeys passaa sille yhtälailla.

    Sun pitää olla tyytyväinen, että taloudesta löytyy sekä innokas leipoja, että hieroja. Ei tartte erikseen noista palveluista maksella ulkopuolisille. :D

    VastaaPoista
  3. Kukaan ei pöyhkeytä tyynyjä paremmin kuin kissa! Meillä Napsu välillä hieroo myös mun jalkoja, en tiedä onko se vihjaus jumpalle menosta vai siitä että ei tarvitse vaivautua liikuntaa harrastamaan?

    VastaaPoista
  4. Joo ja paineluun kelpaavat toisinaan myös hameet ja peitotkin. Se on vähän fiiliksestä kiinni mitä milloinkin möyhennetään. :p

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)