perjantai 27. maaliskuuta 2009

Siivouslaite suoraan Helvetistä

Kuinka kamalan pelottava voi siivouspäivä pahimmillaan olla, noin niin kuin kissan kantilta katsottuna? Seuraavat kuvat valaisevat asiaa mielestäni melko mallikkaasti. Tällaista menoa nähtiin siis eilen samaan aikaan kun ihmisväki harjoitti siivouspuuhia.




Imurointisessio
alkaa aina pelokkaiden katseiden säestämänä ja katonrajaa hipovaan turvatorniin kapuamalla.




Mikään
noin pahaääninen ei yksinkertaisesti voi tietää mitään hyvää.




Sinni
muistaa, ettei tornin huippu ole tarjonnut turvaa ennenkään, joten se päättää paeta paikalta hyvissä ajoin.




Sen
sijaan Pätkis valitsee itselleen luontevimman puolustautumiskeinon eli uhittelustrategian.




Ja
tietysti aina yhtä hyvän vaihtoehdon: rajuudessaan vertaansa vailla olevan fyysisen väkivallan.




Keinot
eivät ihme kyllä imuriin purreet ja kun suulake väistyy hetkeksi sivuun, on aika ottaa Sinnistä mallia ja etsiä vaihtoehtoinen turvapaikka.




Kas
, täällähän on hätäuloskäynti!




Edessä
on kuitenkin ongelmia. Uloskäynti on tukittu lukuisien muiden imuria pelkäävien otusten toimesta. Eih, turvallisin pakotie on tukossa!




Tässä
tilanteessa on turvauduttava äärimmäisiin selviytymiskeinoihin eli on pakko joko hypätä tai imeytyä imurin säälimättömästi karjuvaan kitaan.




Kaiken
rohkeutensa keräten Pätkis loikkaa- kröhöm, satumaisen sulavana ja virtaviivaisen solakkana ilman laskeutumiseen liittyvää jättitömähdystä - kohti edessä häämöttävää ihanaa vapautta!




Vapaus
on tietysti toiselta nimeltään rahi, jonka päältä on helppo paeta kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin, mikäli imuri erehtyy käyttäytymään uudelleen turhan tuttavallisesti.

12 kommenttia:

  1. Pätkis on niin lumoavan tohelo tapaus, en vieläkään oikein taho muistaa, että se on tyttö;)

    Taian muuten raahata Viljamin viikonloppuna takas tänne kaupunkikotiin, jotta pääsen testailemaan furminaattorin tehon:D

    VastaaPoista
  2. Ei se ihan tytöltä kyllä näytä, myönnetään auliisti... :D Ja voi Viljami-parka, ku joutuu paratiisista emännän rääkitykseen. Älä sitä innostuksissas silti kaljuksi kampaile. Siinä käy hyvin äkkiä nimittäin just niin. ;p

    VastaaPoista
  3. Heh loistava kuvasarja! :D

    Meillä siivouspäivinä toistuu aina sama kuvio: Kisu suuntaa makkariin sängyn alle turvaan kun imuri käynnistyy ja kun on makkarin imuroinnin vuoro, likka livahtaa äkkiä keittiön tuolien päälle ja vahtii touhua sieltä käsin.
    Panda mennä viipottaa milloin missäkin ja levittelee karvoja hepulirallin aikana samalla mitalla mitä olen juuri ehtinyt imuroimaan...

    VastaaPoista
  4. Vulpes, kiitosh. :p Meillä toi hepuli iskee muuten joka siivouspäivä aina sen siivoamisen JÄLKEEN. Tahtovat vissiin äkkiä karvasotkutasapainon palaavan. Liian siisti kämppähän ei oo yhtään kotoisa meiän ihmistenkään mielestä...eh. x)

    VastaaPoista
  5. Voi elämä miten ihania kuvia :D. Pätkis on aivan ihana mussu kaikessa pörheydessään. Aivan erityisesti mua nauratti tuo lähestyvä imurinsuulake ja varuillaan pönöttävä pörrömau.

    Meillä imuri ei enää ole niin suuri kauhun aihe, sillä keskusimpparista lähtee kohtuullisen pieni ääni. Sitäkin on silti hyvä vähän pelätä.

    (Sanavahvistuksena tällä kertaa "sesse", vaikkei jutussa koiria ollutkaan.)

    VastaaPoista
  6. Haha, tämä oli aivan ihana! :D

    VastaaPoista
  7. Mainio kuvasarja! Ei, meillä imuria ei pelätä, jos ei kyllä rakastetakaan. Sitä pitää kytätä noin 40 sentin etäisyydeltä ja tarkasti koko imurointisession ajan. Imurin ehdottomasti paras puoli on se, että sen jälkeen otetaan esille moppi! Ja Piki leikkii akuankkaalammenjäällä ;)

    VastaaPoista
  8. Midinetti, kiitti. ^^ Noita imurikuvia ois mulla ollu enemmänki, vaa en sitte viittiny montaa pistää. Ehkä niitä tässä vielä toisissa yhteyksissä esitellään. :p

    Leenu, kiitos! :p

    Villasukka, meillä mopataan luvattoman harvoin ja silloinkin kissat pysyttelevät mieluiten vähän sivummalla, joten noi ankkalammet jää siltä osin tanssimatta. :D

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania karvakasoja! :) Pätkis on niin söpö ettei ihanempaa kyllä löydy. Jotenkin vähän samantyyppiseltä luonteelta vaikuttaa kun meidän Birma-neiti, mutta vähän tanakemmassa kunnossa tuntuu tuo pätkis olevan. ;)

    VastaaPoista
  10. Insanity, kiitti. ^^ Pätkis on siitä jännä, että se on ihan normipainonen raggisnartuksi, mut näyttää silti äärimmäisen plösöltä ollakseen ees jollain tapaa normaali...

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana kuvasarja ja -tekstit! Varsinkin toi missä se miettii hyppäävänsä ja se missä se sit hyppää, repeilin ihan ääneen niitä! :D -Sussu

    VastaaPoista
  12. Täytyy myöntää, että niin repeilin mäkin. ;D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)