tiistai 21. huhtikuuta 2009

Ulkoisia muutoksia

Olen tässä hitaasti kypsynyt Karvahelvetin vanhaan tunkkaiseen värimaailmaan ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin, joten on selvästi kevätuudistuksen eli blogin yleisilmeen raikastuksen aika. Vanha blogipohjahan luotiin suht' hutaisten ihan vain siksi, että muutto pahasti juntturoineen vuodatus.netin puolelta onnistuisi mahdollisimman sutjakasti. Jostain syystä sivun ulkoasumodaukset jäivät kuitenkin muiden harrastusten varjoon, mutta nyt meininki saa tosissaan muuttua!


Pätkis ei pidä synkistelyhommia
yhtään
minnään.


Älkääpäs siis kummastelko, jos tässä osoitteessa sattuu lähiaikoina kummia. Modailen sivuja jatkuvasti, joten ulkoasu on lopullinen (ainakin uuteen kyllästymiskohtaukseen saakka, heh) vasta, kun niin täällä ilmoitan. Sehän on selvä, että tuo jo alunperin liian tumma bannerikin menee vaihtoon, mutta koska sen hiomiseen menee aikaa eikä homma ole vielä edes alussa, saatte kärsiä vanhan ja uuden värimaailman kontrasteista vielä jonkin aikaa. :p Ei tämä häsläys onneksi loputtomiin kestä.

6 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogisi ihan hiljattain, kun etsin blogeja, joissa esiintyisi ragdoll-kissa. Sellainen on muuttamassa itselleni kesäkuussa.

    Blogisi on kertakaikkiaan riemastuttavan hauskaa luettavaa. Sisältö on tärkein, vaikka ulkonäölläkin on väliä. Aion pysytellä lukijanasi, vaikka joka kerta blogiin tullessani ulkonäkö olisikin uusi ;-)

    VastaaPoista
  2. Satu, kiitos hirmu kivasta kommentistasi! ^^ Ite en päässy näkemään kissojamme pentuikäisinä muutoin kuin valokuvien muodossa, joten kateeksi käy, ku pääset telmimään raggiksen pennun kanssa. :p Ja muistathan toki ilmoitella, jos innostut perustamaan tulevalle kisullesi oman blogin. Tulisin mielelläni vastavierailulle. ;)

    VastaaPoista
  3. Jee, uudistusta! :)

    Kauhee tuo kuva! Pätkis näyttää olevan tuskissaan! Kuka sitä "rääkkää"? ;)

    VastaaPoista
  4. Sä taisitkin olla eniten tuskissasi sen vanhan pohjan kanssa. :D

    Joo mummihan sitä "rääkkää" eli suomeksi sanottuna pitää sylissä ihan niiku yleensä on tapana noille lapsenlapsilleen tehä. ;p Harmi vaan, et toi kakara ei tosiaan piä sylittelyä yhtään minnään.

    VastaaPoista
  5. Täälläkin uusia lukijoita ilmoittautuu!
    Kevät ja uudistusvimma - niin tuttua... ;) Minusta tuo banneri ja otsikko ovat varsin hupaisia :) Me ei välitetä mistään kontrasteista, naureskellaan vaan hyville jutuille :)
    Tuumma siis jatkossakin lueskelemaan Pätkiksen ja Sinnin touhuista.
    Terv. yhden pienen ja kahden isomman karvatin palvelija.

    VastaaPoista
  6. Jee, tervetuloa vaan! \:D/ Nyt on pitänytkin melko hiljaista tämän blogin puolella, mut eiköhän se touhu tästä taas vilkastu muiden kiireiden hellittäessä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)