perjantai 18. syyskuuta 2009

Nelivuotias

Jos syntymäaikaa ei tiedetä tarkemmin kuin kuukauden tarkkuudella, voiko synttäreitään juhlia vaikka koko syyskuun, jos niin haluaa?












Sinnin mielestä voi ja synttärisankarihan saa toki mitä haluaa: loputonta palvontaa, kanan muotoisia nameja, Whiskasia, kissanmintulta tuoksuvia hiiriä, lämpöisiä vilttejä, karvaleluja eikä lainkaan kynsienleikkuuta ja furminointia, tai vilaustakaan pölynimurista ja kammottavasta pitkäjalkaisesta kamerajalustasta.



Siispä oikein mjauuuukasta syntymäSYYSKUUTA nelivuotiaalle Sinnille!

17 kommenttia:

  1. Synttäreitä voi ja pitääkin juhlia koko kuukausi, niin varmasti sattuu se oikeakin päivä kohdalle. :)
    Onpas Sinnillä niin ylväs ilme kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Varman päälle otetaan, juu.:p

    VastaaPoista
  3. Onnea Sinnille! :)
    Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Kiitokset kaikille kommenteista, myös Sinniltä!:)

    VastaaPoista
  5. Onnea vaan Sinnille! Meillä tuo tarkemman syntymäajan tietämättömyys lakkasi siihen, kun eläinlääkärimme päätti Neidille syntymäpäivän. Ihmisväki osasi kysyessä sanoa vain että "ehkä joskus elokuussa 2008" ja nokkela lekuri kirjoitti sitten rokotuskorttiin että 3.8. Kivempaa olis kyllä juhlia koko kuukausi...

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia! :) Aika jännä, että lekuri niin teki. Ei meillä vaan koskaan olla moista ehdotettu, vaan pelkkä kuukauden tietäminen on riittäny.:)

    VastaaPoista
  7. Hyvinkin menee se koko kuukauden juhla. Meillä tosin useimpien kissojen kohdalla on tiedossa vain se vuosikymmen, jolla ovat syntyneet (ei ees tarkkaa vuotta), niin eikös sitä aina voi juhlia koko vuosikymmentä kerralla? :)

    VastaaPoista
  8. Huh, vielä ehdin toivottamaan Sinnille hyvää syntymäkuuta! Kivoja kuviakin on joku muuten onnistunut sankarista näpsimään! :)

    VastaaPoista
  9. Hyvin ehti vielä mukaan.:p Onnittelut on välitetty torkkuvalle sankarille!

    VastaaPoista
  10. Onnea suloiselle Sinnille:D Meiän Viljamin synttäreitä vietetään kans syyskuusa. Tarkkaa synttäriä (eikä ees syntymävuotta) emme tiiä, ku Viltsu on löytöeläinkodista, mutta synttäriä juhlimme päivänä, jona Viljami kotiimme asteli:D

    VastaaPoista
  11. Kiitti onnitteluista!^^ Oispa meilläkin joku tommonen tarkempi ajankohta (oikeassa kuussa), jonka varjolla vois sen synttäripäivän oikeasti juhlia, vaan eipä oo, sniif. Pitää juhlia koko kuukausi.;)

    VastaaPoista
  12. Ihan ehdottomasti kuuluu juhlia koko kuukausi, meillä myös Oliverin syntymäkuukautta, marraskuuta, on alettu juhlistaa! :)

    Aivan ihana blogi sinulla muuten, vahingossa satuin tänne löytämään ja heti pinkaisit suosikkiblogiluetteloni kärkeen! :)

    VastaaPoista
  13. Kiitokset kivasta kommentista ja sanohan toki Oliverillekin synttärionnittelut meiän laumalta!:p

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)