keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kirahvi

Karvahelvetin emännällä on suunnaton ellei jopa tuskallinen ongelma, hän nimittäin rakastaa söpöjä pehmoleluja ja himoitsee niitä lisää lähes tauotta. Ongelma asiasta muodostuu siksi, ettei hän oikeasti tarvitse pehmoleluja, niitä kun on varasto jo ennestään pullollaan (ja kröhöm, äidinkin varasto...). Onneksi ongelmaan löytyi taannoin ratkaisu: koira. Koira, joka rakastaa käytännössä kaikkia leluja, joita sille annetaan. Mikäs sen parempi tekosyy uusien pehmolelujen ostoon kuin lause "ostan sen koiralle". Myös kirppisten hyllyväleissä kajahtaleva "iik, miten söpö ja maksaaki vain euron!!!" on aika pätevä ja yleisesti käytetty tekosyy sekin.

Älykkään näköiset kaverukset.

Pois se ajatuskin, että koirallamme voisi olla liikaa niitä pehmoleluja, vaikka emännän oman kokoelman raja onkin jo aikoja sitten vastaan tullut. Kaksi rottaa, orava, fasaani, tiikeri, lammas ja näätäeläin eivät todellakaan ole tarpeeksi koiran viihdyttämisessä.

"Mmmoi, mä oon Caro. Kuka sä oot?" 

"Oot muuten aika makeen olonen tyyppi!"

Joukkoon tarvitaan alati uusia tulokkaita. Kuten esimerkiksi kirahvi, joka maksoi paikallisella kirpputorilla "iik, vain euron!!!"


Jos totta puhutaan, on tässä kuviossa vielä yksi ongelma: lelujen kestävyys. Aivan liian moni pehmolelu kestää Caron käsittelyssä niinkin ehjänä, ettei leluja voi heittää hukkaan. Jos vain yksi sauma ratkeaa, on lelu pakko korjata. "Eihän noin söpöä lelua voi poiskaan heittää"


Ja jotenkin aivan huomaamattamme on käynyt niin, että aina siivouspäivänä imuria pois siivouskaapista kaivaessa rymähtää lattialle imurin mukana suhteellisen hillitön kasa erinäisiä pehmoleluja, vain vähän saumoistaan ratkenneina. Hupsista vaan miten jälleen yksi säilytystila on joutunut vaivihkaa lelujen valtaamaksi. Koiran lelujen. Emännällä ei ole tämän asian kanssa sitten yhtään mitään tekemistä, ettäs tiedätte..!

8 kommenttia:

  1. Sama täällä. Emäntä lienee jäänyt pehmolelujen suhteen henkisesti jonnekin taaperoasteelle. Auta armias, kun marketin hyllyllä möllöttää yksinäinen pieni ruttuinen pehmo surullisilla nappisilmillään tuijottaen - tokihan hänet täytyy pelastaa ja kotiuttaa. Koiralle, tietenkin.

    VastaaPoista
  2. Taaperoasteella ollaan tälläki suunnalla. ;) Yksinäiset lelut on pahimpia. Joukolla ostajaa oottavilla leluilla on sentään seuraa, mut ne yksinäiset, nehän kärsii siellä!

    VastaaPoista
  3. On tuo Caron ilmekin aika vaikuttava. Näkee, että teillä pehmoja RAKASTETAAN - koko koirankielen mitalla :)

    VastaaPoista
  4. No mutta tottakai pehmoleluja pitää olla monta! Koiralla siis :) Ja kirahvi on aivan liian söötti, että sen olisi voinut jättää kirpparille yksinään.

    VastaaPoista
  5. Bondilla on täällä ollu joku tappo vaihe päällä. Eilen meni 4 lelua roskiin... 2 pehmolelua repi ihan tohjoks, että sisukset valu. Yhelta kumilelulta revittiin pää irti ja pallosta sisukset ulos ja vinku rikki... Kyllä tekee mieli tolle tappajalle aina ostaa leluja :D

    VastaaPoista
  6. Meiän edesmenneistä sakemanneista varmaan suuri osa on ollu just samanlaisia tuholaisia, joiden käsittelyssä ei lelut kauaa kestäneet. :D Hiukan on tympeetä syytää semmosten pahisten leluihin rahaa, heh.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)