sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Saksa-Venäjä -maaottelut Hollolassa jatkuvat

Koska täällä on sen verran hidas netti noiden YouTube -videoiden lataamista ajatellen, niin säästetään aikaa (ja lataajan hermoja, haha) ja tiputellaan näitä eilisiä videoita tänne pienemmissä erissä. Tässä jälleen yksi tallenne sieltä lyhyimmästä päästä. Pidempiä videoita laitan myöhemmin, jos niitä onnistuneesti saan ladattua (on meinaan sen verran monta kertaa pätkähtänyt tuo tuubin lataussysteemi pidemmän videon latauksen aikana, etten ihan heti haluaisi yrittää - turhaan - uudelleen. :p).


Leolla ja Carolla on vielä hieman treenaamista tuossa lelunvetohommassa, touhu kun tuppaa kääntymään vetämisestä hippahommiksi melkoisen vikkelään, kun toisen leukaperät luistavat pikkuisen liikaa ja toinen hyödyntää tilanteen pinkaisemalla samantien livohkaan. Näitä roolejahan toki vaihdellaan tiuhaan tahtiin sillä erotuksella, että jos se on Leo, joka pinkaisee, on Caron turha yrittää minkään sortin kiinniottoa. :D Töppöjalka ei vinttarille yhtikään mitään mahda, sama kuinka teatraalisesti siellä vanavedessä ölisee ja asiaa valkoisia häntäjouhia näykkien kritisoi.

4 kommenttia:

  1. Näitä kahjoverttien maaotteluita katsoisi vaikka kuinka! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä, koska näitähän sitte piisaa. ;D

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä jännä, miten eri roduilla on niin erilaiset leikit :D Meidän vinttari yritti touhuta kerran yhden noutajan kans, joka olis halunnu vaan painia ja hupsuttaa. Vinttareiden riehuessa keskenään joutuuki varomaan ite ettei oo karvaformuloiden kiihytysreitillä.
    Ihana video (ja tuo puikkonokan nenä, joka pallo suussa menee kurttuun<3 ) :D

    VastaaPoista
  4. Se on. Ja voi tulla hyvinkin väärinkäsityksiä, jos vastapuoli ei oo kauheen joustava tai itsevarma. :p Musta ois mahtavaa, jos eri rotuset koirat pääsis olemaan keskenään pennusta asti, että se maailmankatsomus laajenis luonnostaan eikä tulis niitä "kulttuurieroja", ku ei ymmärretä mitä toinen meinaa, ku se käyttäytyykin omaan silmään vähän hassusti. Ois muuten tarpeen koiraihmisilleki, sen verran usein törmää turhiin ennakkoluuloihin, jotka johtuu vaan siitä, ettei tunneta sitä toista rotua ja sen käytöstä...

    Se nenä on mahtava! :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)